Kosten boekhouder

Als u een kort onderzoek zou doen naar de kosten boekhouder en de administratiekosten voor het uitbesteden van uw boekhouding dan levert u dat een brede bandbreedte aan tarieven en prijzen op (tarieven administratiekantoor). Onze begeleidingskosten bij oprichting van een stamrecht zijn beperkt. En onze kosten voor het (standaard) jaarwerk bedragen 375 euro exclusief BTW. Verder bent u bij Badaco verzekerd van optimale fiscale begeleiding.

kosten boekhouder

Geen onverklaarbare facturen

Het gebeurt elke dag dat ondernemers in het klein- en middenbedrijf hoge ongespecificeerde rekeningen van hun boekhouder of accountant ontvangen, zonder een duidelijke onderbouwing van tarieven en gewerkte uren. Het tijdschrijven is het meest gangbare verdienmodel in de branche en de daadwerkelijk gewerkte tijd is voor u als klant natuurlijk moeilijk te controleren. 

Uw administratie moet natuurlijk wel gedaan worden en uw aangiften moeten op tijd bij de Belastingdienst binnen zijn. Veel ondernemers betalen de rekening dan ook maar zonder morren en als het al te gortig wordt dan is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid van een overstap naar een andere boekhouder of accountant. Zo'n overstap hoeft overigens niet ingewikkeld te zijn, al wordt dat wel vaak gedacht. 

In onze aanpak, prijsstelling en werkwijze zijn we onconventioneel. Geen rookgordijnen en onverklaarbare facturen, maar een open communicatie. Daar houden wij van en dat betekent dus ook volledige openheid en transparantie wat betreft de tarieven die wij berekenen.

Uitgangspunt: kosten boekhouder besparen

Badaco is altijd op zoek naar eventuele verbeteringen. Dat alles met het doel kosten voor u te besparen en/of meer inzicht te geven in uw bedrijfsvoering.

Een goed opgezette administratie verdient geld voor u. Dat wordt wel eens vergeten. U krijgt namelijk een beter inzicht in uw processen en bedrijfsvoering, wat de basis is voor betere besluitvorming. En een betere besluitvorming draagt natuurlijk (direct en indirect) bij aan een betere  omzetontwikkeling en winstgevendheid. Bovendien voorkomt u problemen met de fiscus. Te late betaling van belastingaanslagen betekent immers rente en boetes betalen.

Kernwoorden in onze dienstverlening rondom uw administratie en belastingen zijn "resultaatgerichtheid" en "laagdrempeligheid".

Wij proberen met een goede boekhouding bij te dragen aan de resultaatverbetering van onze klanten en willen daarbij naast de ondernemer staan. Aangezien de overheadkosten laag zijn, is Badaco in staat om de markt met een scherpe prijs te benaderen. Het maakt daarbij geen verschil welke medewerker de dienst verleent. Niet winstmaximalisatie is het doel, maar een langetermijnrelatie met de klant.

Specifieke tariefafspraken

Badaco vindt dat u als cliënt recht heeft op duidelijkheid over de kosten. Daarnaast kunt u behoefte hebben aan specifieke tariefafspraken.

Gratis

Voor het telefonisch beantwoorden van korte administratieve vragen brengen wij niets in rekening.

Een uurtarief kan soms onvoldoende duidelijkheid geven over de uiteindelijke kosten. 

Als u dat wenst en het binnen de opdracht past, is het mogelijk af te wijken van de traditionele wijze van factureren (uur x tarief), bijvoorbeeld op de volgende manieren:

A Vaste prijsafspraak

U kunt met Badaco een vaste prijs afspreken voor een bepaalde dienstverlening.

B Dag(deel)tarief

Als wij vaak bij u op uw bedrijf de werkzaamheden uitvoeren kan een gereduceerd dag(deel)tarief overeengekomen worden.

C Voordeeltarief

U kunt ook vooraf met ons een aantal dienstverleningsuren afspreken tegen een gereduceerd tarief. Deze uren kunt u gedurende een bepaalde af te spreken periode gebruiken. 

Indirect dragen wij bij Badaco bij aan de continuïteit van uw bedrijf via een solide administratie en een goede relatie met de fiscus.

Als u meer wilt weten over de kosten boekhouder en onze tarieven kunt u een bericht sturen via het contactformulier en wij bellen u terug.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Kosten boekhouder naar de homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen