Kosten stamrecht BV plaatsen naast investeringsmogelijkheden

Kosten stamrecht BV Badaco

De kosten stamrecht BV hangen vooral samen met de oprichtingswerkzaamheden en het jaarwerk. Toch hoeft de gehele begeleiding van de stamrecht BV niet duur te zijn.

U kunt met een stamrecht BV bovendien besparen op de beheerkosten van een levensverzekeringsmaatschappij die u kwijt zou zijn in het geval u de ontslagvergoeding af zou storten in een lijfrentepolis via een stamrechtverzekering.

U heeft bovendien via de stamrecht BV meer investeringsmogelijkheden. Bij een stamrechtverzekering zit u vast aan de keuzemogelijkheden binnen de polis. Met een stamrecht BV kunt u investeren in bijvoorbeeld:

  • (Staats)obligaties.
  • Aandelenfondsen.
  • Individuele aandelen en andere beleggingsproducten.
  • Onroerend goed.
  • Een lening aan uzelf of een familielid.
  • Een hypotheek aan uzelf of een familielid.

Hypotheek

Veel mensen die een gouden handdruk krijgen willen weten of ze daarmee hun hypotheek kunnen aflossen. Een directe volledige aflossing is vaak niet verstandig in verband met boeteclausules op de hypotheek.

Maar wel kunt u bijvoorbeeld de maandelijkse uitkeringen van een lijfrenteverzekering gebruiken voor de rentebetalingen op de hypotheek. Of u stort de ontslagvergoeding af in de stamrecht BV en deze leent het bedrag vervolgens aan u uit als hypotheek.

Wij kunnen bij Badaco een doorrekening maken die met uw persoonlijke situatie rekening houdt.

Ondernemen

Als u vanuit een werknemerssituatie de doorstart maakt naar een eigen bedrijf dan kunt u de stamrecht BV hiervoor prima gebruiken. De stamrecht BV investeert dan de ontslagvergoeding in de eigen zaak en u ontvangt als directeur-grootaandeelhouder een salaris van de stamrecht BV. Ook kunt u een werkmaatschappij oprichten van waaruit de werkzaamheden worden verricht.

Neemt u gerust eens contact met Badaco op om de mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Op deze website vindt u meer achtergronden over onze manier van werken.

Voor nadere informatie over de kosten stamrecht BV in verband met oprichting, stamrecht BV hypotheek advies, de verdere kosten oprichting stamrecht BV (jaarwerk) en de mogelijkheden voor stamrecht verzekering en lijfrente berekening kunt u Badaco direct bereiken op telefoonnummer 030 699 3980.

Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Kosten stamrecht BV naar de homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen