Uitkering stamrecht BV

Uitkering stamrecht BV


Wanneer kan ik met de uitkering stamrecht BV beginnen?

Als u de ontslagvergoeding via een stamrechtverzekering of stamrecht BV tot uitkering laat komen dan kunt u op elk gewenst moment met uitkeren beginnen. Wel moet u uiterlijk in het jaar dat u 65 wordt met de stamrechtuitkering, periodieke uitkeringen een aanvang maken.

U betaalt inkomstenbelasting over de uitkeringen. Elders op deze website vindt u meer informatie over de belastingdruk.

U kunt zelf een inschatting maken van de belastingdruk door de groene maandtabellen op de site van de Belastingdienst te downloaden. Via de zoekfunctie op de site van de Belastingdienst kunt u de groene maandtabellen vinden. Elk jaar worden deze tabellen aangepast. Dus denkt u eraan de meest actuele tabellen te gebruiken.

Periodieke uitkeringen uit een stamrecht worden bovendien niet gekort op de WW-uitkering. Uw WW-uitkering blijft dus gelijk. Meer hierover leest u op de webpagina ontslagvergoeding en WW en gouden handdruk en WW.

En de periodieke uitkering hoeft niet steeds gelijk te zijn en mag in hoogte variëren. Een richtpunt kan zijn de uitkering af te stemmen op de sociale uitkeringen.

Neemt u gerust eens contact met ons op om de ins en outs van de periodieke uitkeringen bij stamrecht te bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Elders op deze website vindt u meer achtergronden over onze manier van werken.

Voor nadere informatie over de uitkering uit een stamrecht BV, een ontslaguitkering of gouden handdruk uitkering, lijfrente uitkeringen, de ontslagvergoeding en WW-uitkering kunt u Badaco direct bereiken op telefoonnummer 030 699 3980.

Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.


Administratiekantoor Badaco

Dijnselburgerlaan 7-9, 3705 LP Zeist (provincie Utrecht)
Telefoon 030-699 39 80

Badaco is werkzaam voor klanten in de regio Utrecht, Vianen, Houten, IJsselstein, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Breukelen, Vleuten, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Doorn, Maarn, Bilthoven, Amersfoort en Leusden, maar evengoed buiten de provincie.


Van Uitkering stamrecht BV naar de homepage

Administratiekantoor Badaco
Dijnselburgerlaan 7-9
3705 LP Zeist

Telefoon: 030-699 39 80

Contact


Bezoek ook onze website voor Eenmanszaken

Bezoek ook onze website over Administratie en Belastingen